Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Görmüş olacaksınız ki bu sıcaklıkölçer güçlü nitelikli yangın kapılarını en munis fiyatla sunan bizim firmamızdır.

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden kesifışıklık kuruluşyor. Bir bile panik amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

çatı çışitalarında kullanılan baplar hizmetlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği dâhilin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanlar mideeride çevrilmiş kalabilir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari kuruluşsı başta cereyan etmek üzere yararlanma amacına ve kullanan erkek nüshasına için tasarlanan bapdır. Aynı anda birmebzul insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, yüksek binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu kızılışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının vasıtasız yapı dışına açılması gerekir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve yönlü eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve durum şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapkaloriın) ana amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide strüktürlmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir yeğinndaki duman, yangın, gaz vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu aksi koşulların özge katlara intikalini engellemek veya kabil başüstüneğu denli geciktirmektir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yerel yönetimlerin müşterek noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Yönetmeliklere rabıtlı olarak yapınız dâhilin lazım olacak evgin çıkış bapsı üretiminde, Kar Door Çelik Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul Kapı uzmanları üretimden montaja kadar size en âlâ desteği sunacaktır. Standartlara şık evgin çıkış bapsı hazırlıkları konstrüksiyonlırken; ivedili anlarda itfaiyecilerin yahut görevlilerin gerektiğinde dışarıdan muhtevaeriye girmelerine imkân verecek şekilde olması da bu bapların kendi kendine kapatan düzeneklere malik olması da katkısızlanır.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseriya çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı elan dirençlidir.

Demetevler mahallesinde mevcut kârletmeme İtfaaiye müfredatına elverişli şekilde yangın cıkış bapsı mimarilması gerekmektedir.

Report this wiki page