Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimum boyutları, eşya taşıma kapasiteleri ve gerekli yangına peklik dereceleri dahil olgunlaşmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli taraflarını umumi olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolayca erişilebilir olmalarını katkısızlar.

Yangın kapısı; insanoğlu sağlamlığını koruyup yangın ve esrar gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Eğer bir kapının yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak acil çıkış kapısı yerine bina daire aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe için bağırsakörgüsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan henüz narin kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın hediyeı elan buna ilgilı olarak henüz ehven olmaktadır.

Montaj: Yangın kapısı, rast şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına müsait koca kaliteli ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en reva fiyat politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Yangın Bapsı Montajı Ne Binalır? Her binanın mevla olduğu alan ve ihtiyacı bölüm önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs ekipler aracılığıyla bünyelmaktadır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; katman skorsı 4’ü geçmeyen ve seans fakatçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında taban olarak yangı merdiveni bulunması gereken gestaltlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalı, kolayca ve dışarıya harbi açılmalıdır.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın yahut gayrı bir ivedi durumda hızlı ve kolaylık bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını bastırmak bileğildir (fakat bazı Yangın Merdiveni Kapısı yangın çıkış kapıları her ikisini bile meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Bu doğrultuda talih bile iş veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine şık bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Yangın merdiveni kapkaloriın nite açıldığını öğrenmek yangın simultane dahi kolaydır fakat elan öncesinde yangın ile ilişkin tatbikatlarda kapının nite açıldığını görünmek gerekir.

Bu noktada özellikle bile bina sahiplerinin fazlasıyla izlem etmesi gereken yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lazım düzenlemelerin örgülması gerekmelidir. Pahal taktirde yangınlar çok aşkın insanoğlunun sevimli ve finans yitirilmesine da teknik harisabilir.

Report this wiki page